Hvordan bliver jeg Reiki healer?

Reiki healing bliver i dag videregivet ved hjælp af indvielser f en Reiki Master eller en Reiki Master Teacher. Indvielsen er en højtidelig proces, hvor Reiki-energien aktiveres, således at den videregives til eleven. Når du har modtaget denne indvielse kan du bruge Reiki-energien og give healing ved hjælp af håndspålæggelse. Når man først er blevet indviet, har man Reiki-energien for resten af sit liv til gavn for sin personlig udvikling på alle niveauer både personligt, kropsligt og spirituelt.

Der findes 5 niveauer eller grader indenfor Reiki healing, og hver af dem inkluderer indvielser.
Som elev får du også Sanskrit-symboler til aktivering af energien, når du modtager de forskellige Reiki healing grader.
Du vil modtage udførligt materiale så du altid kan gå tilbage og se hvad det var der blev undervist på uddannelsen. Du vil ligeledes få et smukt reiki certifikat, der fortæller at du har modtaget indvielserne.

Hvorfor vælge at blive indviet hos Tom Stern. Han er uddannet Reiki Master Teacher og har undervist flere 1000 i Reiki healing og i andre former for healing. Han besidder en stor kapacitet indenfor Healing og personlig udvikling. Det er måske det den mest omfattende undervisning indenfor Reiki du kan modtage her i Danmark. Tom stern er også meditationslærer og har arbejdet med både healing og meditation over 20 år.

Hvad er Reiki Healing

Reiki er en Japansk behandlingsmetode, udviklet af Japaneren Mikao Usui Sensei i 1922, og ikke genfundet, som mange kilder påstår.
Mikao Usui Sensei opnåede i sin søgen efter meningen med livet, en spirituel oplysning på bjerget Kurama. I kølvandet på sin oplysning fandt han ud af, at han tillige havde opnået evnen til at heale. Usui Sensei havde så gode resultater af sine behandlinger og fandt så megen lykke af sin i oplysning, at han besluttede at han ville dele disse evner med andre.
Usui Sensei udviklede derfor Reiki metoden, således alle kunne opnå den samme energimæssige kontakt og dermed også den healingevne, han selv besad.

Han udviklede et antal meditations/åndedrætsøvelser til at træne elevens egen renselse og spirituelle vækst. Han indførte et antal symboler for at træne eleven i at komme dybere ind i energiforståelsen og energiarbejdet. Han udviklede ydermere et indvielsesritual for at hjælpe den enkelte elev til at åbne sig som energikanal for Reiki energien.
Den energi, en Reiki behandler bruger, er den universelle livsenergi, som andre oplyste mestre også tidligere har været i kontakt med og benævnt: kristusenergien, lys, Prana, vitalitet, Chi (Qi) mv.

Usui Sensei kaldte energien ”Reiki”. Ordet Reiki er i denne sammenhæng anvendt som et ord uden betydning. Reiki er på Japansk ikke sammensat af ordene Rei = universel, ki = livsenergi som nogle påstår, men er anvendt til at være et udtryk for den universelle livsenergi, der har eksisteret til alle tider.

Hvad kan en Reiki healing behandling hjælpe dig med:
• En Reiki healing behandling er alsidig og kan bruges til at behandle stort set alle sygdomme og tilstande både på mennesker og dyr. På ting og situationer.

• En Reiki healing behandling har en kraftig synergieffekt med andre metoder, effekten af medicin eller andre behandlingsmetoder. (akupunktur, Qi-gong, kiropraktik osv.) forøges, når de anvendes sammen med Reiki healing.

• En Reiki healing behandling understøtter et medicinsk forløb, og hjælper med at nedtone bivirkningerne.

• En Reiki healing behandling støtter og styrker dit immunforsvar, giver god modstandsdygtighed, og hjælper dig til at komme dig ovenpå sygdom eller skader.

• En Reiki healing behandling frigiver alt stress, afspænder og skaber balance i krop og sind

• En Reiki healing behandling er effektiv mod muskel- og ledsmerter herunder sportsskader.

• En Reiki healing behandling er effektiv mod betændelsestilstande og infektioner.

• En Reiki healing behandling kan skabe balance og harmoni i sindet. Kort sagt er en Reiki healing behandling alsidig, kraftfuld og effektiv.