Tankens kraft

POWER – MIND

Få styr på dit liv på 2 dage!

Få så meget ro i dit sind så du kan høre hvad det er du virkelig ønsker dig. Få værktøjet til at ændre dine tanke mønstre. Lær at opnå det du gerne ville have her i livet. Lær at genopdag og bruge dine skjulte kræfter. Lær hvordan meditation og visualisering kan gøre dit liv væsentligt nemmere og mere behageligt. Et 2 dages kursus hvor du lære at bruge dit sind og din tanke på en helt ny måde. Hvad er det du ønsker dig?  Tør du gå efter det?

Du vil lære at det ikke er alle ønsker vi virkelig ønsker os. Der kan være mange forhindringer, og somme tider er vi ligefrem vores egen modstander i det at få det vi gerne vil.
Den måde man tænker på, har afgørende betydning for, hvordan man vurderer og oplever sig selv og en given situation eller begivenhed.
POWER – MIND er at vi bevidst kan bruge vores tanker til at skabe en ønsket fremtid, eller et ønsket resultat, gennem visualisering og målrettet fokus. Det er godt kendt blandt andet fra sportsfolk som bruger dette til at flytte grænser for hvad de før troede, var muligt. Indenfor det militære er den mentale træning afgørende for at f. eks. Elite soldater kan udføre mange af de meget udfordrende opgaver de bliver sendt ud til, som kræver ”overmenneskelige” resurser. Mental træning er ikke kun for mennesker som ønsker at nå utrolige resultater, men det er for enhver af os, som ønsker at tage ”skeen i egen hånd”, at bevidst lede vores liv derhen hvor vi gerne vil være.  At få det vi drømmer om, både rent arbejdsmæssigt og i vores private liv.

Virkelighed og tanker

Vi skaber vores egen virkelighed gennem vores tanker, vi får hvad vi tænker på, både positivt og negativt. Vi kan bevidst ændre vores virkelighed ved bevidst at føre vores tanker mod det vi ønsker. Ved at blive klar på hvad vi drømmer om, og ved at sætte meget konkrete mål op for hvordan vi vil nå drømmen, vil vi nærme os målet mere og mere. Det kræver stor opmærksomhed og evnen til at lukke for de sider hvor vi bliver forstyrret.  Når dit sind prøver at fortælle dig at dette kan du glemme alt om, for det er du ikke god nok til, og du fortjener faktisk ikke at have det så godt som det du drømmer om.

Det er selvfølgelig en proces at lære at styre sine tanker. Det tager tid at få renset ud i sit sind der mange gange i løbet fortæller so at det er svært eller noget ikke kan lykkes. Det er gamle tankevaner som skal skiftes ud med nye. Ligesom når der er kommet en virus på vores computer så har vi alle masser af virus i vores sind som hele tiden prøver at gøre os små og utilstrækkelige.

I POWER – MIND vil du lære skridt for skridt hvordan du bliver bedre til at styre dine tanker mod det du drømmer om, og til at håndtere de udfordringer vi alle har med at fortælle os selv at vi skal være tilfreds med middelmådighed. Du vil opdage hvor meget du i virkeligheden kan, og kan tillade dig at få.

POWER –MIND  – Overtag ledelsen af dit eget liv, og bliv bevidst om hvordan du ændrer din egen indstilling til dig selv og livet, og oplev den usandsynlige positive energi som ligger i dit dyb. Det drejer sig om at være bevidst om at vi selv er ansvarlig for vore tanker og handlinger. At vi selv er ansvarlig for at ændre vores egen attitude, vores holdning i forhold til verden omkring os.

Hvad vil sådan et kursus  give dig?
Mental styrke og frihed. Du kommer til at lære at bevæge dig  i et rum som er fyldt med overskud og positiv energi. I forhold til dit arbejde bliver du i stand til at takle situationer, på en mere positiv måde. Du bliver mere fokuseret på de mål du sætter dig og du lader dig ikke distrahere af uvedkommende ting som stjæler din opmærksomhed. Du bliver bedre i stand til at sige nej overfor opgaver som du ved ikke hører hjemme på dit bord. Du bliver bedre i stand til at undgå stress.

Hvad kan jeg tilbyde?
POWER – MIND er et intensivt 2 dags program, hvor jeg introducerer de grundlæggende tanker bag Tankens Kraft og Mindfulness som vigtige elementer for at kunne lede sit eget liv. Vi bruger meditationer af forskellige slags til at finde vores sande ønsker. Vi lære at rense vores sind så vi ikke er fyldt med selvdestruktive tanker der kun gør mere skade end gavn.

Hvad siger du til dette.
Jeg vil gerne have et nyt arbejde
Jeg vil gerne have en ny kæreste
Jeg vil gerne have flere penge
Jeg vil gerne være dygtigere
Jeg vil gerne flytte
Jeg vil gerne være mere rask
Jeg vil gerne have selvtillid